Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя

...
Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя
Коментари Харесай

Борисов заяви: Никой не е помагал на Манолова повече от мен

" Никой не е помагал на Манолова повече от мен. Тя идваше постоянно освен при мен, само че и при министрите. ГЕРБ искаше да й отмъсти за Костинброд, аз не разреших. Всички нейни закони през целия ни мандат бяха признати, макар съпротивата, която имаше и в ГЕРБ, и в Народното събрание. Единствените искания, които имаме по отношение на нея, са свързани в изявлението, в което споделя, че страната я саботирала и репресирала. Няма по какъв начин да те репресира страната, когато всичко, което поискаш, ти се случва ". Това сподели министър председателят Бойко Борисов в коментар на кандидатурата на омбудсмана за кмет на София. Изявлението му бе направено по време на взаимна конференция със Съюз на демократичните сили за идния локален избор.

“Аз се подстригвам самичък и мога пред вас да го показвам. Прическата ми е елементарна, за жалост. Много желая да имам коафьор, само че няма какво да ми фризира ”, сподели Борисов във връзка обвиняванията, че е пратил хора да наблюдават Манолова, докато си прави прическа.

ГЕРБ и Съюз на демократичните сили застават зад сегашния кмет на Монтана Златко Живков за шести мандат, оповестиха водачите на двете партии Бойко Борисов и Румен Христов.

" Положителните промени и преобразуването на Северозапада би трябвало да продължи. Надявам се, както е било и до момента, на безапелационна победа на първия тур ", съобщи Живков. И акцентира, че за него е значима поддръжката на държавното управление и персонално на премиера.

" Амбициите ми са свързани с виталния стандарт, с развиването на града и на общината, тъй че да има много по-големи резултати за хората ", добави Живков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР