Никой не е перфектен и със сигурност всички имаме недостатъци,

...
Никой не е перфектен и със сигурност всички имаме недостатъци,
Коментари Харесай

12-те най-токсични двойки в зодиака

Никой не е съвършен и сигурно всички имаме дефекти, само че някои зодии могат да основават извънредно токсични двойки. Любовта е комплицирано изкуство, само че когато звездите не са на мястото си, можете да очаквате драма, сълзи, ревнивост и сърце. Да бъдете с някого, с който сте изцяло несъвместими, постоянно основава нездравословна среда. Причината е, че е доста евентуално да извлечете най-лошото един от различен. Колкото и интензивно да работят, тези хора за жалост мъчно биха основали здрава и щастлива връзка

Ето и най-лошите комбинации в зодиите, които вършат токсични двойки:

Овен и Телец.

Тази двойка би трябвало да се заобикаля непременно. В противоположен случай, ще летят фойерверки! Овен и Телец имат общи неща, само че в никакъв случай няма да работят в името на любовта. Причината е, че и двамата са прекомерно упорити и конфликтни, че мъчно одобряват непознатото мнение.

Телец и Стрелец.

Телецът е прекомерно мек и спокоен за Стрелец, който обича купона и адреналина. Стрелецът е избухлив темперамент и несъмнено е прекомерно натоварен и многолюден, с цел да може Телец да се оправи с него. Ето за какво Телец и Стрелец е пагубно съвпадане в любовен аспект.

Близнаци и Козирог.

Чудо е, че Близнаци и Козирог даже могат да бъдат дружно в една стая, камо ли в любовна връзка! Сериозното държание и работохолизма на Козирога не се вписват добре с безгрижните Близнаци.  Те ще се нервират взаимно и по тази причина са от най-токсичните двойки.

Рак и Водолей.

Те са най-хубавата рецепта за двойка, в случай че желаете злополучие, тъй като техните характери просто са прекомерно разнообразни. Свободолюбивият Водолей ще бъде отчаян от сдържания и спокоен Рак, което значи, че ще зародят различия.

Лъв и Скорпион.

Суетните Лъвове се нуждаят от непрекъснати похвали и уверения, че са на прав път. Лошата вест тук е, че Скорпионът не желае да се съобрази с потребността на Лъв. Той пък от своя страна ще стане бясно ревностен от това и ще се съмнява във всяко деяние на колегата си.

Дева и Стрелец.

Тази двойка несъмнено ще падне при първото затруднение. Тези двамата даже може да не съумеят да разкрият възприятията си един към различен. Те са толкоз непостоянни и дистанцирани, че единствено ще се разочароват един различен.

Везни и Дева.

Те са безусловно като котка и куче, просто не могат да се схващат! Критично настроената Дева постоянно е песимистична и няма да може да изтърпи прекомерно радостните и енергични Везни. Разликата в характера им ги прави една от тези токсични двойки, за които приказваме.

Скорпион и Овен.

Ако обичате драмата, обезпечено ще я намерите с тази двойка. Скорпион и Овен са избухливи, ядосани зодиакални знаци и нестабилна комбинация. Споменахме ли, че и двамата не са в положение да си прехапят езиците? Скорпион и Овен са тотално несъвместими.

Стрелец и Козирог.

Зрелият Козирог скоро ще се умори и ще му писне от занимателния Стрелец. Те нямат нужното, с цел да реализиран сантиментално въодушевление, само че са страхотни в започването на разногласия един с различен.

Козирог и Риби.

Строгият Козирог се затруднява да се откъсне от работата си и да се забавлява. В същото време Рибите непрекъснато са в празненство режим. Козирог и Риби в действителност знаят по какъв начин да натискат бутоните един на различен, и то не по добър метод.

Водолей и Телец.

Упоритият и напорист Телец ще притисне благия Водолей в ъгъла и няма да му разреши задоволително да показва концепциите си. Водолей и Телец са изцяло несъвместими в хороскопа и се борят даже да приказват един с различен, по тази причина също са в категория токсични двойки.

Риби и Дева.

Тази двойка съставлява голям конфликт на герои и подобен, от който никой не може да излезе победител. Мечтателният и сензитивен зодиакален знак Риби е некадърен да устои на суровата действителност и практичната страна на Девата. Това съвпадане е цялостен призрачен сън и в никакъв случай няма да намерите щастието дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР