Никой не е говорил с най-голямата парламентарна група за подобно

...
Никой не е говорил с най-голямата парламентарна група за подобно
Коментари Харесай

Борисов: Никой не е говорил с най-голямата парламентарна група за връщане на 20% ДДС за ресторантьорите

Никой не е приказвал с най-голямата парламентарна група за сходно нещо, сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коментар по отношение на връщане на 20 % ставка Данък добавена стойност за ресторантьорите.

В 13:30 мисля, че ще пристигна, тъй като ние по време на цялата акция сме споделили, че този вид бизнес - ресторантьори, фитнеси, занимания, които провеждат, туристическият отрасъл, хотели, понесоха най-големия удар от Ковида, сподели Борисов. Те безусловно бяха размазани от ограниченията тогава, добави Борисов и изясни, че по тази причина са създали тези оферти и са били признати в предходния или по-предишния парламент и се е понижила ставката на Данък добавена стойност.

По мотив предлагането на министерството за финансов тласък за хората, подали сигнал за укриване на налози, Борисов сподели, че, " в областта на шегата, с връщането на Държавна сигурност в София, бонус-донос си върви като нещо безусловно действително, тъй като Държавна сигурност без доноси не може да съществува ". Депутатът от ГЕРБ- сподели, че няма да поддържат мярката за сигналите.

Попитан дали е постоянна сглобката, Борисов разяснява, че е доста постоянна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР