Никой не е готов за съставяне на правителство, трябва да

...
Никой не е готов за съставяне на правителство, трябва да
Коментари Харесай

Каракачанов: Трябва да се загърби личният егоизъм - няма как да има мнозинство

Никой не е подготвен за сформиране на държавно управление, би трябвало да се загърби персоналният нарцисизъм. Това сподели пред публицисти министърът на защитата в оставка и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, съобщи „ Фокус “.
" Никой не е подготвен за сформиране на държавно управление. Няма по какъв начин една, две, три политически обединения и след идващите избори да създадат болшинство. Това значи, че би трябвало да се загърби персоналният нарцисизъм и  някакви партийни пристрастия, тъй като в последна сметка има смисъл от партии, в случай че те работят за страната. Трябва да се търси естествен разговор. Още септември го предложих. Трябва да се седне на една маса, да се посочат главните проблеми пред страната, да се посочат и методите за тяхното решение и да се търси нещо, което би обединило политиците. Това какво ги разделя виждаме 32 години “, акцентира той.
 Каракачанов: Изтеглянето на българския контингент от Афганистан е вярно решение Каракачанов: Изтеглянето на българския контингент от Афганистан е вярно решение
„ Съвсем скоро ще се наложи да изтеглим нашите военнослужещи от Афганистан и това е вярното решение “. Това съобщи вицепрем...
" Контактите с Валери Симеонов не са спирали и връзките са непокътнати. С Волен Сидеров контакти не сме поддържали повече от една година, а и не виждам смисъл с човек, който бе главната причина за торпилиране на обединението " Обединени патриоти ". Така не се прави коалиция. Няма смисъл да се повтаря едно и също като неточност. С Марешки не сме поддържали контакти. Не сме водили диалози. Той е на етапи. Когато има предпочитание да прави коалиция с нас, ни хвали и доста ни обича. Когато види, че няма да създадем коалиция плюе и храчи, смятайки, че ще вземе някой глас ", разяснява още Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР