Никой не е чувал за хората от работната група за

...
Никой не е чувал за хората от работната група за
Коментари Харесай

Захариева: Управляващите са жалки, каквато и глупост да направят, се оправдават с ГЕРБ

„ Никой не е чувал за хората от работната група за плана на български закон „ Магнитски “. Много рисково е, че на някой му е минало през главата такова нещо. Това ли е смяната, която виждат? Това е най-мракобесното нещо, което съм чела. Срамно е “. Това съобщи за „ Офанзива “ някогашният външен министър от ГЕРБ Екатерина Захариева. 

Тя счита, че ще има предварителни избори.

„ Управляващите са жалки, каквато и нелепост да създадат, се оправдават с ГЕРБ. Няма връзка сред партията ни и компаниите, проверяващи по границата. Договорът е стартират по време на служебното държавно управление и приключен по време на това. Опитват се да се оправдаят за хаоса по границата “, означи Захариева.

Относно 1 януари 2024 година като дата за приемане на еврото Захариева показа, че при понижената прогноза за стопански напредък и продължаващото изтегляне на нови задължения, това е нереалистично. „ Нулевата взаимозависимост от съветски газ въобще не е вярна. Получаваме 30% по-скъп съветски газ посредством медиатори “, разяснява някогашният външен министър. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР