Никой не е безгрешен, но е важно да се разкайваме

...
Никой не е безгрешен, но е важно да се разкайваме
Коментари Харесай

След пиянската изцепка: Съпругът на Белослава каза истината за развода им

Никой не е непогрешим, само че е значимо да се разкайваме за провиненията си и да изкупваме виновността си. Точно това направи певицата Белослава, откакто доскоро повече от седмица бе арестувана да кара пияна в дребните часове на деня.

Вместо да се оправдава, тя просто се извини на феновете си и тези, които са я подкрепяли постоянно, което бе една почтена постъпка. Сега певицата чака Темида да се произнесе по случая й, а в това време започнаха да се тиражират какви ли не клюки, свързани с нея и брачна половинка й, художника Евгени Йонов, като най-пикантната мълва гласи, че двамата ще се развеждат, а повода е друга жена!

Сега Йонов излезе с първи коментар за случката и клеветите по техен адрес – той е безапелационен, че писанията не са истина.

 Белослава брачен партньор

„ Не знам кой ги пуска тези клюки и с каква цел. Може би тъй като сме известни “, показа художникът пред „ България Днес “

„ С Белослава сме доста сплотени. Никога пред нас не е стояла вероятността за бракоразвод. Нито аз имам някаква нова жена, както написаха някои таблоиди, за която съм припирал да се бракосъчетавам, нито брачната половинка ми има някаква връзка. Истината е, че сме извънредно задружни и в този момент сме дружно на море “, сподели още Йонов.

Художникът гледа с подигравка на сходни жълти вести за брака му, тъй като медиите не го развеждат за първи път.

„ Преди 10 години отново писаха, че се разделяме. Не познаха. Днес евентуално историята с шофирането на Белослава още веднъж е задвижила фантазиите им “, уверен е Йонов.

Той показа, че във съдбовната вечер, когато Белослава бе хваната да кара с 1.25 промила алкохол в кръвта си, тя е била доста обезпокоена.

„ На сутринта предстоеше интервенция на майка ѝ Анета Сотирова. И Белослава не можеше да заспи “, сподели мъжът на изпълнителка пред ежедневника.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР