Никой не бива да си играе с етническата карта -

...
Никой не бива да си играе с етническата карта -
Коментари Харесай

Борисов: Президентът да не се заиграва с етническата карта

Никой не трябва да си играе с етническата карта - с Движение за права и свободи и Ердоган. Моля го да бъде по-внимателен с изрече си.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов на постоянната конференция на Националния действен щаб (НОЩ).

Аз съм си побеждавал самичък на изборите и българският народ ми е давал доверие. С Турция водим най-хубавата политика и дипломация. Европейски Съюз даде на България правото да семейства на срещата ЕС-Турция, означи министър председателят.

Стокообменът ни е за милиарди долари. И не на последно място - незаконната миграция. Затова на всеки европейски съвет настояваме съглашението да се съблюдава и за Гърция. Спомнете си Харманли, Овча купел, по " Солунска " - десетки незаконни емигранти се стопират. Това е тъй като има съглашение сред Европейски Съюз, България и Турция, което ние договорихме. Затова смятам, че да се вкарва президентът на друга страна в един вътрешен, просташки спор, е неприемливо.

Движение за права и свободи е подкрепяла ръководството в няколко случая - покупката на Ф-16, Истанбулската спогодба. От години не съм виждал Делян Пеевски, сподели още Борисов.

Казват, че бюджетът е пагубен за страната. Но излизат данните на интернационалните организации, които са положителни. България се върна на газовата карта.

С почитание, Движение за права и свободи си поддържа Румен Радев за първия мандат, не Цецка Цачева. Оставката ми я желаят, кворумът в Народното събрание всеки ден е на ръба, с помощта на Патриотите го крепим. На тези избори борбата ще е ГЕРБ-ДПС, тя ще е безкомпромисна.

Президентите на прилежащите страни ме почитат, по тази причина когато има спор от Европейски Съюз споделят - пробвайте с дипломация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР