Никой не беше подготвен и не знаеше какви ще са

...
Никой не беше подготвен и не знаеше какви ще са
Коментари Харесай

Младен Маринов: Никой не беше подготвен за пандемията

Никой не беше квалифициран и не знаеше какви ще са следствията от тази пандемия. Това разгласи пред публицисти вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС,. Днес той отговаряше на депутатски въпроси в Комисията по вътрешен ред и сигурност, съобщи кореспондент на Novini.bg

Пред медиите той изясни, че Медицинският институт към Министерство на вътрешните работи през цялото време се е подготвяло за обстановката.

Младен Маринов рапортува на депутатите по какъв начин работи Министерство на вътрешните работи в изискванията на COVID-19

„ Слава Богу, Министерство на вътрешните работи до този миг се разминава със доста дребен брой чиновници, които са открити позитивни за COVID-19. Болничното заведение е в положение да приема и лекува такива чиновници. Дори през днешния ден организирах диалог с министър Ананиев дали болничното заведение да не бъде включена в листата със заведения, които лекуват COVID-19, само че това да е извънредно единствено за чиновници на Министерство на вътрешните работи и техните фамилии, с цел да подсигуряваме и националната сигурност по този метод. Слава Богу, съставът съумя да се защищити “, разяснява още Маринов.

49 са чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които са инфектирани. Първият открит случай е на чиновник от Мобилната група на аерогарата.

Начинът на заразяване не постоянно е обвързван със служебните отговорности. Вчерашният случай на инфектиран е на пожарникар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР