Никой не атакува лекарите, сестрите и целия персонал на Пирогов.

...
Никой не атакува лекарите, сестрите и целия персонал на Пирогов.
Коментари Харесай

Зам.-министър Димитър Петров: Огромни са нарушенията в Пирогов по времето на Асен Балтов

„ Никой не нападна лекарите, сестрите и целия личен състав на „ Пирогов ”. Поклон пред тези хора. Балтов не е „ Пирогов ”. Това съобщи заместник-министърът на опазването на здравето доктор Димитър Петров.

Той разяснява и информацията, че министърът на опазването на здравето Стойчо Кацаров е един от пациентите на „ Пирогов ", за които инспекция на Здравната каса откри, че са получили подправени епикризи.
 Асен Балтов: Всичко в Пирогов е осъществявано транспарантно Асен Балтов: Всичко в " Пирогов " е осъществявано транспарантно
В „ Пирогов “ всичко е осъществявано транспарантно. В това бе безапелационен някогашният шеф на „ Пирогов “ проф. Асен Балто...

„ Д-р Кацаров е бил действителен пациент в „ Пирогов ”, когато е бил болен от COVID-19. Вчера той доста ясно сподели, че това, което написа в епикризата за януарската хоспитализация, не е правилно. Няма цироза, не е имал чернодробни затруднения, не е лежал в болничното заведение ”, разяснява Петров пред Нова телевизия.

„ Смятам, че по-късно, което излезе за доктор Кацаров е по-добре тези, които сега пригласят на проф. Балтов малко за замълчат, тъй като по този метод те самите увличат в този развой цялата болница ”, сподели още той. И добави: „ Проблемът е с няколко хора, които са създали нарушавания и с проф. Балтов. Проблемът не е с голяма част от работещите в „ Пирогов ”.

„ Ако би трябвало ще отидем и ще приказваме с протестиращите, само че по-добре да приказваме с всички хора от болничното заведение. Не всички са на митинга ”, уточни заместник-министърът на опазването на здравето.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР