„Никой на никого не е отнемал родителските права. С Азис

...
„Никой на никого не е отнемал родителските права. С Азис
Коментари Харесай

Гала на Азис избухна: Никой на никого не е отнемал родителските права!

„ Никой на никого не е отнемал родителските права. С Азис сме в съвършени връзки. Той може да вижда Рая, когато си поиска”. Това съобщи Гала на Азис във връзка абсурда с отнетите наставнически права.

„ Мислех да не разясня нищо по тематиката, тъй като не желая името ми да бъде представено някъде, само че доста се ядосах на писанията по медиите. Ще кажа единствено, че това са цялостни глупости”, сподели още майката на единственото дете на Азис.

По думите й, тя и музикантът са уредили въпроса с родителските права още преди години. Но Гала в никакъв случай не е серпантина артиста да вижда щерка си, когато си изиска, или е пречела на детето да нощува при татко си.

„ Това, че в този момент някой се е добрал до някаква информация и е имал достъп до делото, нищо не значи. В България тази процедура е продължителна и в случай че питате мен, всичко се прави поради таксите в съда”, съобщи още Галина Георгиева, както е същинското име на майката на Рая.

Тя е безапелационна, че с артиста са в съвършени връзки и се схващат отлично. „ Истината е една–ние с Азис имаме дете, гледаме си я и доста си я обичаме”, признава още родителката.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР