Никой друг освен премиера не може да реши проблема с

...
Никой друг освен премиера не може да реши проблема с
Коментари Харесай

Емил Димитров: Ще направя всичко възможно да изпълнявам програмата на настоящото правителство


Никой различен с изключение на премиера не може да реши казуса с водната рецесия в Перник. Това сподели новоизбраният министър на околната среда и водите Емил Димитров от трибуната на Народното събрание.

„ Смятам, че е открито решение “, сподели още Димитров. Той уточни, че ще се съветва с специалистите преди да взима решения. „ Защо съм приел този пост? Не мога три години да работя в дадена посока и да кажа: „ Добре ми е в Народното събрание “. Наистина ми е добре “, сподели Димитров. Той уточни, че не може да откаже, тъй като другояче ще си помислят, че е предал своята партия.

Той показа пред народните представители, че е роден в Перник и че е живял там. „ Дядо ми е от Перник, от село Лобош. Аз съм виждал по какъв начин се строеше язовир „ Лобош “, сега язовир „ Пчелина “, изясни още Димитров.

„ Проблемите с язовир „ Студена “ си ги е имало през годините. Никой не отишъл безусловно да остави жителите без вода. Те са ми родственици, сега приказвам за моите родственици “, уточни още Димитров.

„ Ще бъда админ и ще управлявам процеса в МОСВ’, даде обещание още новият екоминистър. „ Не отивам с желание да бъда, каквато и да е метла. Не са ми упълномощили никакви задания в тази посока. Искам да се оправя добре, желая, в случай че може мандатът да мине обикновено, желая да има резултат и да оказа помощ на всичките сътрудници, които към този момент са ангажирани с рецесията в Перник. Ще ми се да обиколя цялата страна, с цел да видя язовирите, за които министерство, респективно аз в качеството си на министър ще давам отговор “, добави още той.

„ Ще направя всичко допустимо доста бързо да вляза в министерството, ще направя всичко допустимо да извършвам програмата на актуалното държавно управление. Ще работя с всички. Не давам обещание да реша на всичките проблемите, само че ще се старая програмата, за която съм пристигнал да я извършвам “, добави Димитров.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР