Никой до този момент не е предоставял тези кадри на

...
Никой до този момент не е предоставял тези кадри на
Коментари Харесай

Делчев от ИБГНИ: Биещите полицаи са имали инструкция да окървавят протеста


Никой до този миг не е предоставял тези фрагменти на жителите. Записът е над един час и демонстрират зверства, които шокират. Да видиш детето си пребит, сплескан и потиснат, е най-малкото потрес. Тези фрагменти излизат в този момент. Това сподели по НТВ депутатът Димитър Делчев от ИБГНИ. Ето какво още показа той:

 Тези фрагменти демонстрират, че служителите на реда бият и ритат всеки жител, тъй като те имат директива от най-високо равнище да окървавят митинга. Целта е била хората да спрат да вървят на митинга. Имало е голям брой претенции за достъп до тези фрагменти. Досега те не са видели бял свят до оня ден.

Показването на истината не може да бъде обвиняване за политика. Тези фрагменти демонстрира тоталитарните способи на предходната власт да унищожи митинга.

Има Такъв Народ са в Народно събрание. За мен те носят отговорност да правят това, което всички ще правят. Ако Има Такъв Народ не дадат поддръжка за кабинет, отиваме на избори. Трябва да се проведат диалози и да се подписа съглашение за кабинет за 6-8 месеца, който да свърши избрани политики. След това персоналният състав да бъде разискван от всички. База за подобен кабинет би трябвало да е служебното държавно управление. Ние бихме стъпили на сполучливите министри. Бойко Рашков е един от сполучливите министри. Другите сполучливи са Асен Василев, Кирил Петков, Велислав Минеков. Като десен човек не бих подкрепил кабинет на Българска социалистическа партия. За всеки десен човек би било проблем. Тази партия има минало, от което не се е отрекла.

Според Делчев диалозите с Има Такъв Народ са минали неприятно и по тази причина не се е стигнало до сформиране на кабинет с техен мандат.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР