Никой да не си мисли, че ще вкара държавата ни

...
Никой да не си мисли, че ще вкара държавата ни
Коментари Харесай

Костадинов за статуса на Гунчева във Facebook: Ще започнем да обсъждаме и снимки в Instagram

Никой да не си мисли, че ще вкара страната ни в спор, по-скоро ще падне държавното управление. Това сподели водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание, представен от БГНЕС.

" Нека никой да не си мисли, че ще вкара нашата страна в спор току-тъй. По-скоро ще падне държавното управление и ще го свалим с всички вероятни средства ", разгласи той.
Според него, в случай че държавното управление желае да го направи, то работи против българския народен интерес. " На 6 април призоваваме всеки един българин, който мисли като нас, да пристигна пред Народното събрание. Да останем там, колкото е нужно, с цел да получим гаранции, че марионетният съвет няма да ни включи във война ", съобщи още Костадинов.

Той разяснява и дали статусът на Елена Гунчева е позиция и на " Възраждане " и дали счита да бъде „ стреляно “ по Министерския съвет.

" Ако равнището на българската политика е такова, че ние да обсъждаме статуси във Фейсбук, може би ще стартираме да обсъждаме фотоси в Instagram. Миналата седмица един министър на външните работи се подигра с българския герб ", сподели още Костадинов. Той уточни, че става въпрос за Соломон Паси.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР