Никой български политик не трябва да ни вкарва в чужди

...
Никой български политик не трябва да ни вкарва в чужди
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Никой български политик не трябва да ни вкарва в чужди войни

" Никой български политик не би трябвало да ни вкарва в непознати войни ", сподели почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов, който беше посетител в предаването " Делници " с водещ Николай Колев.
Каракачанов беше безапелационен, че когато Вътрешна македонска революционна организация са били във властта са спазили обещанията си. Като образец той даде нарастването на пенсиите и други обществени придобивки.
Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация изясни, че са нужни 4-5 неща, които партиите да предложат, с цел да накарат хората да гласоподават. Сред тези цели той уточни измежду целите оправянето с мигрантската рецесия, излизането от Зелената договорка и отхвърли да се води война в непознати войни.
" Евроатлантизмът и русофилството не се ядат и не се пият. Левски споделя, че тези, които ни освободят, те ще ни поробят. България би трябвало да може да отхвърля на сътрудниците си, когато те й оферират неизгодни решения ", сподели още политикът.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР