Никос Вертис отново ще зарадва българската публика с голям концерт

...
Никос Вертис отново ще зарадва българската публика с голям концерт
Коментари Харесай

Никос Вертис пристига с екип от 35 човека за концерта си у нас на 8 март

Никос Вертис още веднъж ще зарадва българската аудитория с огромен концерт в столичната зала " Арена София ". Той ще бъде същински подарък за дамите, защото изявата му е планувана в най-женския ден от годината - 8 март.

Чаровният грък ще дойде с екип от 35 души, които ще се погрижат за това всеки подробност по тон, осветяване и театрална изява да бъдат на равнище.

На сцената с него ще излязат 25 музиканти. Никос постоянно е държал на положителната музика и екип. Този път няма да направи изключение.

Очаква се той да извърши добре познати шлагери, както и по-нови песни. Сред тях е и " Se Afisa Sto Htes - Eisai Treli ", която бе пусната преди 6 дни и към този момент има над 300 000 гледания.

Несъмнено обаче най-големият му шлагер си остава " Thelo na me nioseis ". Почти постоянно той извършва тази ария под съпровода на своята китара.

Очаква се, както нормално той прави, когато идва в България, да остане няколко дни след концерта, с цел да снима видео клип към някоя от песните си. И различен път Никос се е доверявал на режисьора Люси Иларионов, с който през последните години към този момент снимаха няколко клипа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР