Николр Шерцингер не издържа след кратката раздяла с нашия Григор

...
Николр Шерцингер не издържа след кратката раздяла с нашия Григор
Коментари Харесай

Никол награби Григор в морето

Николр Шерцингер не устоя след късата разлъка с нашия Григор Димитров и го награби в морето на остров Капри. Папараци уловиха щастливия следобяд сред двамата  на италианския остров.

Певицата беше със секси бял бански. Гришо също сподели атлетичното си тяло в баровското кътче.

Никол направи лек масаж на Григор върху шезлонга. После се размениха и целувки.

Американката напряко не устоя и сграбчи след това хасковлията във водата. Клюкарският " Дейли мейл " не пропусна да означи, че 39-годишната кака напряко наподобява луда по 13 години по-младия другар.

Близки до Никол споделиха пред медията, че двамата в действителност са имали къса отмора в връзките си, само че в този момент пишат нови страници. Може и да е измислено, само че звучи безапелационно. А и на кой му пука.

Важното е, че Никол зарадва с формите си освен българина само че и милионите си почитатели. Тя сподели няколко извършения от йога.

Гришо очевидно остава впечатлен. И на своя страна й показва извършения от стречинга. Англичаните похвалиха мускулите му, които притеглят като магнит каката от Хаваите.

Накрая Шерцинегр си махна и горнището, само че прозорливо легна по стомах. Каката знае, че всеки миг могат да я издебнат папараци.

Припомняме, двамата са от през вчерашния ден на сантиментална отмора на остров Капри против Неапол. Преди това Григор беше зает с " Уимбълдън ", а Никол се изявява като арбитър в британския " X фактор "   
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР