Николова е била предадена на съд с обвинителен акт на

...
Николова е била предадена на съд с обвинителен акт на
Коментари Харесай

И Това Доживяхме! Директорка На Гимназия Влиза В Затвора! Вижте Шокиращата Причина!

Николова е била предадена на съд с обвинителен акт на Районната прокуратура във Велики Преслав за длъжностно заграбване на 13 208 лв.. Престъплението някогашната към този момент директорка на Професионалната гимназия по селско стопанство е направила в интервала от 29 май 2006 до 25 февруари 2009 година като продължавано действие.

Владимира Николова към този момент е осъждана. Призната е за отговорна за документно закононарушение, осъществено от нея като директорка на гимназията. Преди да получи ефикасното наказване по това досъдебно произвеждане, тя е била приета за отговорна и наказана за друго длъжностно заграбване на средства на гимназията. За закононарушението тя е получила условно наказване 3 месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период.

Чака се решение на въззивната инстанция след митинг на Районната прокуратура във Велики Преслав и по друго произвеждане за длъжностно заграбване, което се води против Николова. Ефективната присъда на Владимира Николова, доказана с решение на Шуменския областен съд, е влезнала в действие.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР