Николов заплаши, че нещата ще станат по-лошиГрупата на общинските съветници

...
Николов заплаши, че нещата ще станат по-лошиГрупата на общинските съветници
Коментари Харесай

Деян Николов от „Възраждане“ влезе в Областната управа: Другият път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко

Николов заплаши, че нещата ще станат по-лоши

Групата на общинските съветници на „ Възраждане “ и група жители се събраха тази заран пред постройката на Областната администрация в София, с цел да изискат да видят заповедта, с която по думите им се унищожава Паметника на Съветската войска. Общинският консултант Деян Николов се включи онлайн в страницата си във Facebook и разгласи, че желаят да видят документите за демонтажа на МОЧА:

„ Такава заповед няма, най-малко не сме я видели. Успяхме да намерим единствено експертизата на фигурите, в която написа, че те имат пукнатини и са рискови “, сподели Николов, допълвайки, че ставаме очевидци на обстановка, в която законът не се съблюдава, тъй като те „ не го считали това за монумент “.

Полицията позволи в постройката да влезе единствено Деян Николов. Той изиска среща с Вяра Тодева и настоя за копие на документите, с които се правят дейностите на паметника.

От деловодството му отхвърлиха такава среща и обясниха, че има ред и би трябвало да подаде писмена молба, с цел да се види с Тодева.

Стигна се до пререкания сред Деян Николов и служителя.„ Обадете се някой да слезе. Това сте тук. Не ми казвайте, че може да вдигнете телефона “, съобщи Николов. 

Общинският консултант продължи да упорства за среща с Вяра Тодева, само че такава още веднъж му бе отказана.

„ Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а по-късно са вашите вътрешни правила и ред, не ни интересуват “, обърна се Деян Николов към основния специалист в деловодството, който му разясни, че даже основният секретар на НАТО да пристигна отново ще е същата процедура. „ Искате да напиша молба и да се случи среща Бог знае по кое време. Не ме пускайте по пързалката. Обадете се някой да слезе незабавно, тъй като ще влезем ние и ще стане неприятно. Другия път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук. В тази страна няма никакви закони. В момента ме провокирате и ще стане още по-лошо “, заплаши Деян Николов.

„ не постоянно тези отпадъци ще се на власт. Някой унищожава благосъстоятелност за 20 милиона. Да стартира и аз да заличавам. Мога и аз да издам една заповед, ще напиша един отчет в Столична община, че вратата ви е рискова и ще дойда с флекса и ще я нарежа “, закани се още депутатът от „ Възраждане “.

Накрая той излезе сърдит от постройката. „ Ще дойдат други времена и нещата ще стартират да се случват по различен метод “, сподели той.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР