Николета отново ще пръсне сериозна сума пари, за да се

...
Николета отново ще пръсне сериозна сума пари, за да се
Коментари Харесай

Потрес! Николета отново тунингова дупето си СНИМКИ 18+

Николета още веднъж ще пръсне сериозна сума пари, с цел да се разкрасява. Този път обаче, под прицел е на бюста й, за който другояче плеймейтката твърди, че не е пипан от хирург, ами дупето.

Апетитната брюнетка има желание да се подложи на пластична интервенция, с цел да си разкраси дупето, тъй като въобще не го харесвала, написа " Уикенд ". Ни Ло счита да го повдигне доста, с цел да го направи още по-изкусително за погледа. В момента Лозанова считала, че дупето й е прекомерно малко.



Моделът, който плеймейтката следва в устрема си да извая задните си елементи, е Ким Кардашиян. Ефектът на нейното дупе обаче, можел да бъде реализиран единствено и само с намесата на скалпел и силиконови подплънки.

Според изданието интервенцията е планувана напълно скоро в елитна клиника в Истанбул и ще й коства на Николета към 15 000 лв.. Официално Лозанова твърди, че до този миг няма нито една интервенция, макар очевидната интервенция в бюста й.



Любопитна детайлност е, че това напълно не е първият път, в който Николета заговаря на тематика промяна на задните елементи.

Още през 2017-та бяха тиражирани информации, че тя към този момент се е подложила на пластична намеса, още веднъж в елитна турска клиника. И защото резултата очевидно доста й харесва, не щеш ли две години по-късно Лозанова е подготвена да легне под ножа още един път за същото, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР