Николета Маданска се готви да се върне в Би Ти

...
Николета Маданска се готви да се върне в Би Ти
Коментари Харесай

Николета се връща в Би Ти Ви напук на Венелин Петков

Николета Маданска се готви да се върне в Би Ти Ви на инат на към този момент някогашния си мъж Венелин Петков. Докато той се пръска от гняв, че е елементарен преподавател, вместо началник в телевизия, майката на двете му деца се гласи още веднъж да блесне на дребния екран. Това най-вероятно ще стане след Нова година.
 

За разлика от Венелин Петков, който беше уволнен като шеф на новините и настоящите излъчвания в малкия екран, Николета Маданска към момента публично се води на работа там. Дори и да желаят, в Би Ти Ви по закон нямат право да прекратят трудовия й контракт, преди дребният й наследник – Михаил, да стане на 3 години. Той към момента няма даже годинка – ще я навърши в края на декември. Малко по-късно се чака триумфално завръщане на майката на дребния екран. Наследникът на работата на някогашния й мъж – Антон Хекимян, не е задължен да я върне на остарялата й позиция като водеща на спортните вести, само че най-вероятно ще го направи. Причината – Николета има прекалено много почитатели, с цел да бъде изпратена зад кадър, също така завръщането й пред камерите ще бъде доста тежък удар по самочувствието на някогашния й мъж, който продължава да се счита за зложелател номер едно на арменеца. Венелин надали ще се радва да види по какъв начин дамата, която го изостави, просперира в малкия екран, до момента в който за самия него няма място в огромна национална медия, писа " Уикенд ".

Очаква се завръщането на Маданска да е след Нова година. Преди да се раздели с бащата на двете си деца, се смяташе, че поради него тя ще приключи контракта си с Би Ти Ви. Понеже Петков беше любимец за идващ началник на Българска национална телевизия, всички мислеха, че жена му ще отиде там, когато оглави държавната медия. Сега обаче я чакат на остарялото й работно място. Там екипът е нов – няма ги някогашните й колежки Елена Яръмова и Флорина Иванова, само че се приказва, че Маданска така и така в никакъв случай не е била кой знае какъв брой близка с тях. Тя към този момент ще дели екрана и ще се състезава по сексапил с някогашната мис България Гергана Гунчева и атлетката Карин Околие, която от скоро е водеща на спорта в малкия екран.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР