Николета Маданска приключи с майчинството и предвид липсата на сериозен

...
Николета Маданска приключи с майчинството и предвид липсата на сериозен
Коментари Харесай

Николета Маданска и Венелин Петков се разбраха за децата

Николета Маданска завърши с майчинството и поради неналичието на сериозен приход ѝ се наложи да се върне на работа. Водещата сполучливо съчетава работата и грижите за дребните, защото Михаил и Йоан вървят и на ясла. И в случай че до неотдавна родителите ѝ ѝ помагали в развъждането им, през днешния ден към този момент и таткото поема грижите за тях.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)

Според информацията в общественото пространство двамата с Венелин Петков са постигнали съглашение и той умерено прекарва независимо време с наследниците си. Слуховете за обтегнатите им връзки ги вкараха и в съда, тъй като не съумели да се схванат отвън него. Практически неналичието на брак посред им в допълнение усложнявала обстановката. Обитаването на общ парцел по време на връзката им също било препъникамък в разногласията им.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Nikoleta Madanska (@nikoleta_madanska)

Предвид събитията Николета Маданска и някогашният ѝ – Венелин Петков, може би най-накрая са се договорили по какъв начин да отглеждат децата си, с цел да смогват и двамата да прекарват задоволително време с тях. Така водещата би могла умерено да движи и кариерата си, тъй като около майчинството не успяваше да се подвизава на екран. Доскорошният водещ пък сега се изявява като учител в столично учебно заведение

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР