Николета Маданска няма да се върне повече в bTV, поне

...
Николета Маданска няма да се върне повече в bTV, поне
Коментари Харесай

Жесток удар за Николета Маданска след уволнението на Венелин Петков

Николета Маданска няма да се върне повече в bTV, най-малко съгласно актуалните й проекти. Спортната журналистка счита да напусне малкия екран поради позорното уволняване на мъжа й Венелин Петков, твърди в. "Галерия ".

Към момента русокоската е в майчинство, по време на което от медията нямат право да я съкратят. Маданска най-вероятно ще остане на щат в малкия екран най-малко година, защото съгласно закона през това време получава 90% от заплатата си и може умерено да си седи у дома, без да е обезпокоена финансово.

Впоследствие ще би трябвало да се насочи към друга медия, защото няма да има покровителството на Венелин. В коридорите на малкия екран към този момент вървят залози къде ще се набута напористата журналистка.

Не е изключено след майчинството тя да се появи в ефира на Българска национална телевизия, където майка й Свобода Маданска е дълготраен кадър и едно от емблематичните лица на спортната редакция. Самата Николета, сходно на Венелин, също не се употребява с положително име измежду сътрудниците си в bTV, както и пред новите шефове.

Публична загадка е, че издигането й в медията се случи с помощта на интимната й връзка с Петков. Маданска бе превърната в звезда на спортния отдел и бе непрестанно стартирана. Легенди се носят за отношението й към хората. Заради връзката си с Петков Николета се държала като шефка с сътрудниците си и била нетърпима за работа, твърди още в. "Галерия ".

Именно поради нея през последните години bTV се раздели с няколко известни спортни публицисти. През 2017 изненадващо бе скъсен Йордан Георгиев, въпреки да бе измежду обичаните спортни лица на малкия екран. Той бе отхвърлен, тъй като не се разбирал с Маданска.

И до през днешния ден bTV може да съжалява, че изпусна и един от най-хубавите си водещи – Алекси Сокачев. Журналистът работеше в малкия екран от самото й основаване, фактът, че е всеобщ любим не се нравел на Маданска. Блондинката желала да бъде най-известното и разпознаваемо лице на спортния отдел и била в непрестанен спор със Сокачев. В последна сметка обичаният коментатор се раздели с голямо оскърбление с малкия екран. Така че не е неочакван фактът, че в малкия екран подвигнаха ваучър по случай уволнението на Венелин, написа още изданието.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР