Николета Маданска може и да се забави с отговора си

...
Николета Маданска може и да се забави с отговора си
Коментари Харесай

Венелин Петков потъна в отчаяние след като започна работа като учител и след постъпката на Николета Маданска

Николета Маданска може и да се забави с отговора си за стореното от Венелин Петков, само че даже откакто остана самотна майка на две деца, тя се оказа, че ще печели повече от него. Петков би трябвало да й заплаща прехрана, само че оправната русокоска към този момент му сподели, че може да се оправя повече от добре и без негова помощ, написа Блиц.

След Нова година Николета Маданска ще се завърне в ефира на bTV, където работи като състезателен кореспондент.

И за разлика от Петков, тя няма по какъв начин да бъде уволнена най-малко още две години, защото по закон нито една майка не може да изгуби работата си, в случай че има дете на под 3 година В момента дребният й наследник е на 1 година

Николета има право на още една година заплатен отпуск, само че с понижена заплата. Тъй като към този момент не е с Венелин Петков и се оправя сама с финансите, тя е решила, че не може да си разреши орязване на заплатата, поради което и се връща на работното си място, разкрива Уикенд.

По този метод Маданска съществено натри носа на някогашния си любим, тъй като сигурно ще печели повече от него. В момента Петков работи като преподавател в частно учебно заведение, където не взима повече от 1500 лева на месец. Заплатите в bTV са надалеч над тази сума.

Маданска и Венелин Петков се разделиха преди няколко месеца.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР