Николета Маданска изглежда бременна в 5-ия месец. Водещата на спорта

...
Николета Маданска изглежда бременна в 5-ия месец. Водещата на спорта
Коментари Харесай

Николета и Венелин Петков чакат второ дете

Николета Маданска наподобява бременна в 5-ия месец. Водещата на спорта по Би Ти Ви, която роди преди по-малко от година, към този момент отхвърля да удостовери слуховете, че чака второ дете. Тя обаче не ги и отхвърля. А типът й наподобява като удостоверение, че скоро ще подари с още едно бебе своя обичан – Венелин Петков.

Т
ъй като е доста дейна в обществените мрежи, Николета Маданска не оставя почитателите си да развият носталгия поради отсъствието й от дребния екран. Спортната журналистка стана майка в края на ноември предходната година, а много преди този момент се скри от телевизионните камери, с цел да не провокира непотребни мнения с бременността си. Но откакто роди и месеци наред показваше фотоси на идеалните си за сходен интервал форми, тя внезапно стартира да се снима единствено в тил. Когато пък демонстрира свои снимки в анфас, ги сортира по този начин, че коремът й да остава прикрит. Дрехите, в които театралничи, нормално са или рокли с висока талия, които прикриват формите от кръста надолу, или необятни ризи, желани от бременните дами.

На последните фотоси, които разгласява в обществените мрежи, обаче Николета наподобява бременна макар старателния асортимент на облеклото си и макар че е сложила люлката на сина си Йоан пред себе си. В поддръжка на това съмнение е цитатът от Библията, който е пуснала като коментар към фрагментите. В него се приказва за вярата, вярата и любовта. Преди два месеца пък водещата без никаква разумна причина сподели остаряла фотография с кучето си, правена при започване на 9-ия месец от бременността със сина си Йоан. Николета твърди, че до момента в който е театралничила, е обяснявала да домашния си любим, че ще става майка. Още тогава някои от почитателите й се зачудила дали пък не е на път и второ бебе, което я кара да се връща към сходни мемоари. И колкото повече време минава, толкоз повече се ускоряват тези съмнения.

Едно бебе би било отлично опрощение за Маданска да не се връща на работа в Би Ти Ви, откакто мъжът й Венелин Петков бе уволнен в края на предходната година. Бившият началник на новините в малкия екран трябваше да си събере багажа към месец откакто се роди детето му. Жена му няма по какъв начин да бъде уволнена, защото е в майчинство и по закон работодателят не може да я остави без работа. Но първата година на майчинството й изтича в края на ноември, а в малкия екран нормално не употребяват втората, въпреки да им се поставя съгласно Кодекса на труда. При връщането си на работа Маданска още веднъж няма по какъв начин да бъде уволнена, само че може да бъде изпратена на нова служба. Нищо чудно, вместо водеща на спортните вести, да я създадат нормално кореспондент или даже да я реалокират зад кадър в някой от уеб страниците на малкия екран. Това би било извънредно оскърбление за звездата, което тя надали би приела да изтърпи, писа Уикенд.

От друга страна второ дете би й дало опция да прекара още много време у дома с безметежно майчинско благополучие. Говори се, че родителството много й харесвало. Водещата прекарва времето си в игри с бебето, месене на погачи, бъркане на чийзкейкове и апетитни торти, с които основава уют в дома си. Всеки месец от раждането на сина си тя отбелязва със особено приготвени сладкиши и явно няма нищо срещу да подари дребния Йоан с братче или сестриче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР