Николета Маданска и Венелин Петков са родители на две невръстни

...
Николета Маданска и Венелин Петков са родители на две невръстни
Коментари Харесай

Николета заряза Венелин Петков заради тежкия му характер

Николета Маданска и Венелин Петков са родители на две невръстни момченца, само че даже и децата им не съумяха да ги сплотят като двойка. Запознати издават, че публицистите са се разделили скоро след раждането на дребния им наследник Михаил. Спортната водеща не приказва обществено за персоналния си живот, само че пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката е тежкият темперамент на Венелин.
Петков бе отхвърлен от поста шеф на Би Ти Ви новините в края на 2020 година Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не взел участие интензивно и в грижите за синовете си. Николета едвам се оправяла с две подбудени деца на възраст под 2 години. След появяването на бебето Михаил тя изпаднала в следродилна меланхолия, а Венелин не й оказвал нужната поддръжка. Изморена от непрекъснатите искания на мъжа си, русокоската взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.

Докато работеше в Би Ти Ви, Петков бе прочут измежду сътрудниците си с ужасния си темперамент. Той нееднократно си разрешавал да наскърбява и унижава обществено подчинените си,а крясъците му били всекидневие. След служебните оперативки по-чувствителните кореспонденти си тръгвали със сълзи в очите, а някои от младите стажанти дори получавали паник офанзиви от стрес. В нюзрума на медията благославят деня, в който Венелин си е тръгнал, тъй като с новия началник Антон Хекимян работата била ария.

За страдание, Петков почнал да изкарва яда от професионалния си неуспех върху Николета. Финансовото му състояние също се усложнило. От година и половина някогашният шеф на Би Ти Ви новините е преподавател на деца от първи до пети клас в столично частно учебно заведение, а заплатата му не е кой знае какъв брой висока. Той преподава „ Глобални вероятности ” напълно на британски език.

Малцина знаят, че Венелин в действителност е почнал кариерата си като преподавател. Той има магистърска степен по компетентност „ Английска лингвистика ” от Софийския университет. Бил е учител в съществени учебни заведения и гимназии, а в този момент е решил да се върне към тази специалност.

Журналитиката е втората му компетентност – приключил е „ Телевизионна и радиожурналистика ” в Съединени американски щати. Там е работил като помощник и е водил занаятия на първокурсници на тематика „ Основни на американската публицистика ”. След уволнението му от Би Ти Ви, Петков имал проекти да се върне в Америка , само че те по този начин и не се осъществили.

Заплатата на Венелин в частното школо изощо не покривала разноските, които можел да си разреши като началник на Би Ти Ви новините. Това в допълнение влошило връзките му с Николета. През последните години те няколко пъти били пред разлъка, само че когато тя забременяла с първородния им наследник Йоан, краткотрайно изгладили разликите си. След появяването на дребния Михаил обаче чашата преляла и Маданска се изнесла при родителите си.

Припомняме, че интимните връзки на работното място не са нещо ново за Петков, който имаше дълга връзка колежката си Гена Трайкова, а по-късно любеше някогашната водеща на предаването „ COOL...T ” - Поли Гергушева.

Венелин и Гена бяха измежду най-известните любовни двойки в тв средите в продължение на 7 години. Връзката им стартира, до момента в който двамата бяха екранни сътрудници и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги покачиха в шефове и всеки пое по своя път. Тогава Венелин насочи взор към по-младите колежки, а Николета е единствената, която се нави да му роди деца.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР