Николета Маданска е на ръба След като се раздели с Венелин

...
Николета Маданска е на ръба
След като се раздели с Венелин
Коментари Харесай

Бившата на Венелин Петков на ръба!Предприе отчаяна стъпка, за да храни децата им

Николета Маданска е на ръба

След като се раздели с Венелин Петков, журналистката изнемогвала при развъждането на двамата си сина. Бившият шеф на Би Ти Ви въобще не й помагал финансово, откакто двойката се раздели.

Преди повече от година Николета го напусна и отиде да живее в къщата на родителите си в софийското село Лозен.За да оцелява, тя почнала да разпродава движимостите си онлайн, с цел да припечелва по някой лев.

Към момента водещата на новините по Би Ти Ви към момента е в майчинство, втора година, като приходите били доста по-малко. Тя с неспокойствие очаквала да се върне на работа, с цел да закърпи бюджета си и да се грижи по-добре за двамата малчугани.

С Венелин Петков нямаха подписан брак и даже се заприказва, че стигнали до съд за попечителството над двамата им сина.Ситуацията даже се усложнила,  а с днешна дата двамата не се виждат.

Въпреки че животът им изглеждаше слънчев и благополучен, евентуално са имали съществени земетресения. Защото се разделиха ненадейно. Според слуховете Венелин Петков имал тежък темперамент и въобще не помагал в грижите по развъждането на синовете си, както и в семейството.

Той преподава в частно учебно заведение, води и  лекции по публицистика в УНСС. Единствената, която го изтърпя дълго като Николета Маданска, бе предходното му гадже Гена Трайкова.

Източник: Ретро

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР