Николета Лозанова скоро не се е хвалила с космически продажби

...
Николета Лозанова скоро не се е хвалила с космически продажби
Коментари Харесай

Гола и настръхнала: Николета Лозанова се щракна от банята, показа се както майка я е родила

Николета Лозанова скоро не се е хвалила с галактически продажби на автобиграфията си, която ви посъветвахме другарски да не купувате. Не за друго, а тъй като няма да прочетете нещо свястно и обогатяващо, само че пък за всеки трен си има вагони с втора и трета класа пасажери...

Е, НиЛо не основава нищо на ниска цена, а сега пече силиконовите си прелести на следващата гореща и екзотична дестинация. Половинката на Ники Михайлов не е разкрила новата си дестинация, само че пък се е постарала да покаже на почитателите си, че и тя е от хората, обичащи студените душове.

Виж още: Не са единствено Стела и Сандев! Звездни свалки в " Къщата на инфлуенсърите "

Твърди се, че студените душове имат много здравословни изгоди, след които подсилване на имунната система и подмладяване. Други експерти считат, че ледените душове са рискови и могат да доведат до съществени рискове за човешкото здраве. Николета обаче не се опасява да измие силикона с малко студена вода, а и въпреки всичко става въпрос за не повече от 2-3 минути.

Виж още: Друго си е: Известна наша TikTok-ърка стигна до морето, колкото да прикри прелестите

На различен фотос, само че пуснат в стори в Instagram, инфлуенсърката се е изпляскала чисто гола на слънцето, а позата ѝ е също забавна. Очевидно е, че Лозанова си припича... е, ясно е какво. Учените са открили, че голите слънчеви бани са изключително потребни за репродуктивните органи на мъжете, само че и на дамите. Важно е да сте презпазили кожата със слънцезащита, само че и да не прекалявате с излагането на интимните си елементи на слънце, тъй като кожата в тази зона е много по-тънка и деликатна. 

Ние сме сигурни, че Нило е взела всички нужни ограничения, с цел да защищити най-милото си.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР