Николета Лозанова се похвали, че има ново дупе, маде-ин-Турция. Сега

...
Николета Лозанова се похвали, че има ново дупе, маде-ин-Турция. Сега
Коментари Харесай

Бедра за грях: Николета Лозанова с международна премиера на новото дупе, показа странен бански

Николета Лозанова се похвали, че има ново дупе, маде-ин-Турция. Сега е на Малдивите, където очевидно е решила да направи международната премиера на задните си елементи. Ние обаче въобще не се оплакваме, тъй като гледката си коства.

НиЛо евентуално е с Ники Михайлов, само че той не се демонстрира на фрагментите. Не е и нужно, въпреки всичко център на вниманието е интернационалното дупе на половинката му. Защо интернационално ли? Ами, тъй като Николета си го направи в Истанбул, а в този момент го разхожда единствено по екзотични дестинации.

Виж още: Истинските спечелили в " Един за различен ": Лейля и Иван след шоуто - любовна приказка до безкрайност

Така де, няма да отиде във Велинград, както направи приятелката ѝ Андреа! НиЛо не стопира да качва фотоси и сторита в Instagram, само че ние се притеснихме за облеклото ѝ. Не е тъкмо облекло, а нещо приблизително сред бански и препаска. Чудо е по какъв начин този низ въобще съумява да се задържи на тялото ѝ, само че наподобява е подбрала добър размер, както може да видите на фотографията нагоре.

" Бедра за грях ", написа почитател на Николета, само че той няма късмет да бъде отразен от инфлуенсърката. Бившата плеймейтка е заета да си почива, да се снима и да бъде VIP на Малдивите. Пиленцата от Монако могат единствено да завиждат и да мечтаят за подобен начин на живот. А ние... ние единствено на картинки ще се любуваме.

Виж още: Все са на диета и все не отслабват! Тежката орис на някои БГ звезди

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР