Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на „колежката“

...
Николета Лозанова се обиди, макар и на шега, на „колежката“
Коментари Харесай

Николета към Моника Валериева: Защо проституираш без мен?

Николета Лозанова се обиди, въпреки и на смешка, на „ колежката “ си Моника Валериева, че не я е взела със себе си на летен воаяж в Милано. Преди дни знойната дупничанка и фолкаджийката Андреа, прясно зарязана от боксьора Кубрат Пулев, отпрашиха за Италия, с цел да подивеят по женски.


Моделката и чалга изпълнителката разгласиха десетки фотоси от престоя си в Италия, позирайки с разголени бедра и мощно „ накурвени “ от върха на катедралата в Милано, както и на други исторически забележителности. За да се изфука пред аудиторията си, Моника Валериева дори пусна видео онлайн от празненството с Андреа в профила си в Инстаграм. Последва забавен въпрос-констатация от Николета Лозанова: „ Олеле, проститурвате без мен “.

Моника Валериева, а и самата Николета от много време са упреквани, че практикуват най-древната специалност. Естествено, двете отхвърлят, само че малко на брой имат вяра, че приходите са им от рекламна и фешън активност. При Андреа нещата стоят по различен метод, защото фолкпевицата изкарва положителни пари от участия, с които няма проблем да финансира скъпите си екскурзии.

източник:Lupa
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР