Николета Лозанова реши да изкара някой лев и да освободи

...
Николета Лозанова реши да изкара някой лев и да освободи
Коментари Харесай

Николета иска 1000 лева за носени ботуши

Николета Лозанова реши да изкара някой лев и да освободи място в дрешника си. Моделката пусна за продажба свои носени одежди, част от които бяха изкупени за минути, макар солените си цени. Плеймейтката продава рокли, поли, дънки, обувки и ботуши, видя Lupa.bg. Цените варират сред 500 и 1000 лв..



Разбира се, облеклата са истински и са закупени за доста повече, само че цените на обичаната на Ники Михайлов по никакъв начин не са евтини. Изкусителката не е споделила защо ще употребява пари, които ще завоюва от продажбата. Дали за благотворителна идея, или за нови парцалки. "Едва ли е стигнала до тези пари. Ще е грозно в случай че продава носени облекла и се прибере парите.



Дано е измислила нещо положително, където да ги вложи, или да подкрепи някоя бедна госпожица " - разясняват в обществените мрежи и се питат дали рецесията е предиздвикала Ни Ло да се лиши от част от дрешника си. "10 парцала по 1000 лева са си едни 10 бона. Никак не е малко, даже и за Николета ", пресмятат облагите на брюнетката в инстаграм.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР