Николета Лозанова призна, че е имала паласки, които сега е

...
Николета Лозанова призна, че е имала паласки, които сега е
Коментари Харесай

Николета призна: Имах паласки, но сега са в дупето ми

Николета Лозанова призна, че е имала паласки, които в този момент е трансформирала в сочно дупе, видя Hotnews.bg. Плеймейтката приказва с почитатели за интервенцията, която траяла няколко часа и била с анестезия, с цел да направи реклама на турската клиника, в която уголеми Б-страната си. Тя призна, че ивала няколко гънки на корема, които я влудявали, само че през днешния ден те са трансформирани в Б-страна.

Възстановяването след интервенцията лишава наяколко дни, в които се усеща болежка, само че положителните условия в болничното заведение не й разрешили да се концентрира върху неразположението.

Лозанова призна, че не постоянно е имала сходна изкусителна фигура. „ Имаше интервал, в който бях доста слаба и облеклата ми стояха извънредно.

Тогава си споделих, че би трябвало да направя нещо. Това бе мотивацията ми да стартира да упражнявам “. Лозанова обаче не била доста непрекъсната във фитнеса, само че в този момент се зарича това да се промени, тъй като не желае да замязя на дамите с тънки крайници и големи дупета, тъй като не ги харесва. Тя твърди, че единственото усъвършенстване по тялото й е силиконът в гърдите и не си е удължавала краката.

Hotnews.bg напомня, че при започване на декември Ни Ло си постави ново дупе в Истанбул.

При интервенцията, на която се подложи Лозанова за 34-ия си рожден ден, мазнината се извлича от местата по тялото, където е нежелана(напр. стомах, талия, бедра, таз) и по-късно се инжектира в седалището, за покачване и заобляне.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР