Николета Лозанова определено е сред жените в България, за които

...
Николета Лозанова определено е сред жените в България, за които
Коментари Харесай

Николета Лозанова избеля: моделката се оплака на последователите

Николета Лозанова несъмнено е измежду дамите в България, за които надали има човек, който да не е чувал. Плеймейтката в годините се потвърди като сполучлива жена, която с каквото и да се захване, всичко има триумф. Външният ѝ тип несъмнено ѝ отваря доста нови порти. Със сигурност Лозанова харчи месечно хиляди левове, с цел да се поддържа в този тип. 

Виж още: Теди Александрова не помни Емрах? Певицата се похвали с сантиментален жест от неизвестен мъж

Красавицата постоянно е била по-мургава – дали от честите почивки по екзотични дестинации, дали от постоянното навестяване на солариума. Шоколадовият загар е харесван от множеството дами, а на Ни Ло в действителност доста ѝ отива да бъде по-черничка. 

Виж още: Омразата продължава и на открито: Виктория Капитонова не може да понася най-голямата си съперница

При една от последните изявления на моделката в персоналния ѝ профил в Instagram, където е много дейна, почитателите видяха, че дългогодишната половинка на Ники Михайлов е много бяла. В отговор на тяхно питане тя удостовери с тъжни емотиконки, че сега е в действителност доста избеляла. Вече няма и диря от бронзовия тен. За последно двамата бяха на отмора на Малдивите през февруари, само че очевидно напълно скоро би трябвало още веднъж да отидат на топло под жаркото слънце. 

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР