Николета Лозанова няма спирка, а пътешествията за нея продължават с

...
Николета Лозанова няма спирка, а пътешествията за нея продължават с
Коментари Харесай

Само тя може това! Николета Лозанова обра овациите в Истанбул с един фотос в скъпарски хотел

Николета Лозанова няма спирка, а пътешествията за нея не престават с цялостна мощ. Красивата плеймейтка показа нова порция фрагменти, само че този път от невероятния Истанбул, остарялата османска столица. Хубавицата не е там за първи път, само че фотосите, които споделя в Инстаграм са невероятни.

Изглежда хубавицата е отседнала в много безценен и тузарски хотел, който несъмнено може да си разреши. Кадърът, който Ни Ло е споделила, е черно-бял и на него тя театралничи по бански в елитния истанбулски хотел, където сходни фотоси могат да донесат проблеми, пишат разнообразни всемирски издания. Факт е обаче, че фотографията ѝ събра за часове над 10 хиляди лайкове, а това е изцяло разбирамо, тъй като Николета е една от най-следваните българки в обществената мрежа. 

Виж още: Секси рускиня и фитнес модел - това е новата жена до Лазар Ангелов

Не е ясно за какво Лозанова е в Истанбул, само че е допустимо да е съчетала потребното с приятното - отмора, шопинг и малко работа. Иначе една нощувка тук коства малко над 800 лева, а всички гости са оценили високо отношението на личния състав, който е подготвен на всичко, с цел да ви извърши желанията.

Виж още: Романтиката след децата: хрумвания от родните звездни двойки за поддържане на огъня

Изображение: 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР