Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели.

...
Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели.
Коментари Харесай

Николета Лозанова спря дъха на всички с тази снимка от плажа

Николета Лозанова  Николета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През продължава да стопира дъха на почитателите си с красиви фрагменти от морската си отмора в обществените мрежи.

Изглежда, че секси миньончето към момента е в Гърция, където прекарва дните си безметежно и щастливо в компанията на обичания си Николай Михайлов  Николай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, народен и новородената им дъщеричка.

Плейметката показа серия от фрагменти, на които виждаме, че наподобява просто съвършено, като че ли не е била бременна единствено допреди няколко месеца.

Освен че има зашеметяваща фигура, Ни Ло има отличен нюх за хубави фотоси и някои от оповестените в профила ѝ в Инстаграм са същинско произведение на изкуството. Като последната, на която Лозанова е яхнала хубав кон.

" Бъди там, където дишаш свободно ", гласи надписът на фотографията, която натрупа лайкове с всяка минала секунда, а хвалебствените мнения просто не стопират. И да признаем, че на Николета доста ѝ подхожда конната езда, написаха от woman.bg.

A post shared by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР