Николета Лозанова не спира да ни изненадва всеки ден. Най-известната

...
Николета Лозанова не спира да ни изненадва всеки ден. Най-известната
Коментари Харесай

Николета стопля отношенията с известен продуцент

Николета Лозанова не стопира да ни изненадва всеки ден . Най-известната българка в интернет разгласява забавен статус във фейсбук. В него тя анонсира просветителната стратегия на ДНК: КАРИЕРА И СЕМЕЙСТВО – Как да наредим своя пъзел?
Последователите й останаха много сюрпризирани, тъй като поредицата безвъзмездни лекции са проведени от някогашния й началник – Андрей Арнаудов, с който тя работи за предаването "Папараци ". Преди две години Лозанова бе сменена от сегашната водеща Венета Райкова и двамата с продуцента замразиха връзките си.



Инициативата ще събере на едно място видни общественици, известни лица и експерти в региона на медицината и демографските въпроси. Сред тях са самият Андрей, психолога Ани Владимирова, доктор Милен Врабевски, доцент Георги Бърдаров, и доктор Александър Калчев. Предстои да разберем дали и самата Николета ще участва на отворената лекция, както и от какво е предизвикан ползата и към тематиката на ДНК.

Събитието има за цел да показа гледните точки на демографския проблем у нас, младежите да покачат информираността си за последствията от отлагането и за какво е значимо да възнамеряват своето семейство в точния момент. То ще се състои в четвъртък (30 май) в Гранд Хотел Пловдив от 18:00 часа.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР