Николета Лозанова може и да взима по-малко пари за пост

...
Николета Лозанова може и да взима по-малко пари за пост
Коментари Харесай

Николета гола на кон заради...

Николета Лозанова може и да взима по-малко пари за пост в инстаграм от Алекс Петканова, само че пък дава всичко от себе си, когато би трябвало да популяризира продукта. Така се случи и с новите модели шапки от сбирката на моделката Кристина Милева, която тази седмица се появи по Нова телевизия в повторенията на „ Черешката на тортата “. Любимата на Ники Михайлов е качена чисто гола на кон, а прелестите й покрива единствено шапка.

on Sep 2, 2020 at 11:41am PDT

Тя съзнателно извършва наставленията на Милева по какъв начин тъкмо да застане върху животното, тъй че да наподобява оптимално секси, само че и да демонстрира шапката идеално. Бившата на артиста Деян Донков от известно време се изявява като дизайнерка на аксесоарите. „ Винаги съм била почитател на шапките, изключително custom made one of a kind. Обожавам концепцията да имам нещо неповторимо. Така преди година, тъкмо поради една шапка която си бях купила в Тулум, се срещнах с Ник Фоке в Миконос. Заговорихме се, описа ми по какъв начин се вършат, какъв е процеса и какъв брой магия има в това да създадеш една шапка от начало до края.

Дали поради себе си, или за клиент - просто има магия в процеса. И по този начин започнах да изследвам, изкарах курс за hat blocking, поръчах калъпите и започнах да модернизирам техниката. Нещата не са се трансформирали въобще в процеса на разработване от 100 години насам. Трябва самообладание, точност. Всяка шапка се създава по ограниченията на клиента, избира се височина, широчина на периферията, материал, форма - всичко е допустимо “, изясни преди месеци новото си начинание Милева.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР