Николета Лозанова има нова дружка. Това е гаджето на нападателя

...
Николета Лозанова има нова дружка. Това е гаджето на нападателя
Коментари Харесай

Николета се сближи с плеймейтка, вкара я в бизнеса

Николета Лозанова има нова приятелка. Това е гаджето на нападателя на ЦСКА Али Соу съблазнителната 20-годишна Габриела Крекманова. Половинката на капитана на " Левски “ Николай Михайлов се сближава с Габи в последните месеци.

Двете даже са комшийки и живеят наоколо в баровски комплекс в София. Габриела стана известна при започване на тази година, когато връзката ѝ със Соу излезе нескрито. Преди това тя печели малко популярност, откакто се окичва с купата Мис Ловеч. Но в последните месеци Габриела събира десетки хиляди почитатели най-много с предизвикателните си фотоси.

Покрай тях тя се сближава и с Николета, която от дълги години радва мъжкото око с обилните си форми. Габриела към този момент популяризира бельото на Лозанова и театралничи с гащите от неината фешън линия. Гаджето на Али Соу употребява и червилото на Николета.

Наскоро двете трябваше да си разделят гамбийския нападател на ЦСКА. Бившата плеймейтка снима предизвикателна фотосесия с Али, която разбуни духовете в интернет пространството. В нея Николета се е притиснала към тъмнокожия бабанка.

Половинката на вратаря на " Левски “ Николай Михайлов както постоянно наподобява съблазнително, а някои почитатели даже я заподозряха, че може да съблазни нападателя на кръвния зложелател на " сините “. Нищо сходно не се случи и вместо да влязат във война, двете хубавици станаха приятелки. От своя страна Соу извънредно държи на гаджето си Габи. Двамата са съвсем неразделни в последните месеци.

Именно Габриела е една от аргументите нападателят да продължава да не желае да бъде продаден в чужбина макар сериозния интерес към него от задгранични клубове. Габриела търпи много рецензии и откровени обиди поради връзката си с африканеца. 20-годишната хубавица ненавижда извънредно доста расизма и се бори с всички сили за правата на обичания си.

Наскоро тя се появи с хубав пръстен на ръката, подарък от гамбиеца. Това незабавно породи клюки, че връзката сред двамата е повече от сериозна и нищо чудно в бъдеще да свият фамилно гнездо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР