Николета Лозанова е решила да напусне предаването по bTV "Папараци",

...
Николета Лозанова е решила да напусне предаването по bTV "Папараци",
Коментари Харесай

Николета Лозанова напуска Папараци

Николета Лозанова е решила да напусне предаването по bTV "Папараци ", научи БЛИЦ от сигурни източници.

Горещата плеймейтка 5 години беше лицето на шоуто, само че то е решило да си смени концепцията, което не удовлетворява брюнетката. Тя обаче няма да остане дълго време без работа, като най-вероятно ще води друго предаване в конкурентната на bTV Нова телевизия.

Лозанова още веднъж е подготвена да гони известните персони с папарашки удари. Припомняме, че преди няколко месеца за малко тя бе заместена от рапъра Криско. Още тогава потеглиха клюки, че НиЛо може да се откаже от хитовото папарашко предаване.



Все отново в ефир тя съобщи, че колкото и да се желае на всичките й зложелатели, тя остава отпред на шоуто.



Ето какво написа плеймейтката:

"Навсякъде, през където мина, оставям дълбока диря - души, очи, сърца... и несъмнено - тв ефир! Придадох му задоволително сексапил и съблазън, реализирах върхове, сложих нова епоха, а в този момент ще отворя и нова страница, оставяйки "Папараци " просто като една рубрика от богатото ми портфолио. Тези, които години наред живяха, с цел да чуят това, че предавам щафетата, не бързайте да ликувате. Много скоро аз персонално ще "гръмна шампанското ", давам обещание да почерпя всички, както и да споделя по кое време и къде! И няма да бъде просто хипотетично, а доста рейтингово и епично! "

влюбих се в теб @miamanteprofessional ❤️
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР