Николета Лозанова е от онези жени в България, които могат

...
Николета Лозанова е от онези жени в България, които могат
Коментари Харесай

За какво мечтае Николета Лозанова?

Николета Лозанова е от тези дами в България, които могат да се похвалят, че може да си разрешат всичко - и пътувания (когато са възможни), и движимости, и имущество. Но има някои неща, за които всички сме равни и това са персоналните връзки.

Плеймейтката имаше брак с футболиста Валери Божинов, само че двамата се разведоха. По-късно тя стартира (почти) изначало връзката си с вратаря Ники Михайлов и сякаш всичко сред тях наподобява хармонично и като по ноти.

Има едно нещо обаче, за което Николета Лозанова мечтае, само че към момента не го е получила. Това стана ясно от поредност въпроси от почитателите ѝ в Instagram. И това е да има дете момченце.

Всъщност плеймейтката нееднократно е споделяла тази си фантазия, само че евентуално работните ѝ задължения в този момент, а неналичието на постоянен сътрудник преди време са ѝ пречили да я реализира, написа vbox7.com.

Това самопризнание идва на фона на появила се информация в медиите, че майката на Николета, Еридина, мечтае щерка ѝ и Ники Михайлов да минат под венчилото.

Сред другите въпроси на почитателите ѝ бяха тези за любовта и ревността. Там Николета съобщи, че има вяра само в любовта от пръв взор, а ревността е нещо, за което другите би трябвало да мислят.

Николета за следващ път сподели, че съжалява, че се е родила в България. На въпрос какво би трансформирала, в случай че можеше да върне времето обратно, тя съобщи изрично - да се роди на другия завършек на света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР