Николета Лозанова е една от най-успешните моделки у нас и

...
Николета Лозанова е една от най-успешните моделки у нас и
Коментари Харесай

За "златните крачета": Николета Лозанова харчи луди пари за обувки

Николета Лозанова е една от най-успешните моделки у нас и тъкмо по тази причина нямаме никакво подозрение, че изкарва луди пари поради сексапилните си извивки и хубавото си лице. Отделно от това тя се занимава интензивно и с развиването на обществените си мрежи и собствен личен бизнес за гримове. Нека не забравяме и автобиографичната ѝ книга, която напълно неотдавна излезе на пазара. 

Виж още: Парти по холивудски: Палома Митева изхарчи хиляди левове за рождения си ден в Дубай

НиЛо обича да парадира с опциите си и това не е загадка за никого. Ако влезете в персоналния ѝ Instagram профил, незабавно ще разберете, че тя и половинката ѝ Ники Михайлов харчат съществени суми за облекла и аксесоари. В дрешниците им участват продукти единствено от висок клас марки на пазара, в което няма нищо неприятно – щом могат да си го разрешат. 

Виж още: Мерилин Монро, само че от AliExpress: Цветелина Янева брои хиляди за клип, покри се с диаманти

В стори плеймейтката пусна снимка  на два чифта обувки на международна марка, които варират на обща стойност към 4-5 000 лева По описанието ѝ съдим, че очевидно за нея тези обувки са просто за всекидневието ѝ. Златни краченца очевидно има родната футболна брачна половинка.

 Instagram

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР