Николай Йорданов ще бъде главен рефер на финала за Купата

...
Николай Йорданов ще бъде главен рефер на финала за Купата
Коментари Харесай

Дадоха финала за Купата на Николай Йорданов

Николай Йорданов ще бъде основен рефер на финала за Купата на България сред тимовете на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив). Битката за трофея е в сряда от 19:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ".
 Солидна награда чака Ботев Пловдив при победа над Локомотив
Помощници на Йорданов ще са Веселин Мишев и Георги Тодоров. За четвърти арбитър е назначен Георги Кабаков, а съдийски наблюдаващ ще е Костадин Гергинов.

Атмосферата преди напълно пловдивската борба за трофея е гореща. Над 16 000 билета бяха продадени три дни преди мача, а почитателите на двата тима са подготвени за десант в столицата. От Локомотив провеждат рейсове за последователите.

Най-запалените от тях се събраха на вчерашната подготовка на отбора и дадоха криле на играчите с димки, факли, викания и транспарант " Трябва да победим или да умрем! ". Собственикът на Локо Христо Крушарски също уточни значимостта на мача, като даде обещание, че ще заплати награди на играчите даже и при загуба, в случай че му е харесала играта.

" Човек, с цел да покаже, че е живял би трябвало да направи една къща, да направи едно дете и да засади едно дърво. Купата е трите събрани в едно ", сподели Крушарски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР