Николай Василковски е едно от лицата на NOVA, което може

...
Николай Василковски е едно от лицата на NOVA, което може
Коментари Харесай

Ники Василковски - истинска фурия пред, но и зад камера! Какви са плановете му за бъдещето?

Николай Василковски е едно от лицата на NOVA, което може да сервира прогнозата за всяка стихия или градушка по метод, който да усмихне всеки. Затова не би било пресилено да се каже, че работата е неговата буря, безусловно! 

Виж още: Нежното обаяние на спорта по NOVA: Валерия Видева за началото в спорта и скъпите уроци

Всъщност Василковски е в малкия екран от 10 години и до ден сегашен не е изгубил уважението и признателността си към работата и сътрудниците си. " Откакто се занимавам с прогнозата за времето, пребивавам с концепцията, че съм постигнал максимума, който диря в кариерата си. Нямам проекти и упоритости да бъда началник или да заемам други по-високи длъжности. Знам, че не мога да давам отговор за доста хора, не съм задоволително добър уредник. Работата, която правя сега ме задоволява изцяло, дава ми всичко, което съм желал ", разяснява той пред Vesti.bg.

Виж още: Гери Малкоданска – една красива и влюбена в живота жена

Синоптикът признава, че не употребява аутокю. " Идвам в 3 сутринта на работа, проверявам синоптичните карти и всичко обвързвано с времето. Когато представям прогнозата, желая да я предам на хората във вид, в който те ще я схванат, ще могат да си създадат проекти ", споделя той.

Виж още: Мис ТВ сексапил на екрана, идеалист в живота: Коя е Мартина Ганчева, лицето на ''Събуди се''?

За себе си признава, че е почитател на... влаковете, на градския траспорт, колите и технологиите. " Този интерес се отключи още когато бях на 4-5 години. Дядо ми в Троян имаше другар – ватман. Тогава за първи път се качих, нелегално, в кабината на локомотива, пътуващ в посоката Троян – Ловеч. Дори имах шанса да покарам малко ", спомня си Василковски.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР