Николай Ушев е кандидатът за кмет на просперираща Баня, която,

...
Николай Ушев е кандидатът за кмет на просперираща Баня, която,
Коментари Харесай

Красимир Герчев: Издигнахме силни си кандидатури за кметове на селата Баня, Горно Драглище, Добърско, Долно Драглище и Елешница, призовавам хората да гласуват по съвест в Бачево и село Годлево

Николай Ушев е претендентът за кмет на просперираща Баня, която, с помощта на политиката на община Разлог, се трансформира в третата СПА дестинация на България.

Той е диалоагичен, сдържан и извънреден експерт в своята област като инженер-агроном. Неговата персонална идея е работа в отбрана на ползите на жителите на село Баня

Стефка Пукнева е претендент за кмет на село Горно Драглище.

Физик, възпитател, магистър по енергиен мениджмънт и стабилно енергийно развиване. За нея е чест да работи за селото си. И знае, че дружно ще създадем доста за Горно Драглище – ще надградим постигнатото. Ще работим село Горно Драглище да стане още по-хубаво.

Катя Кичеец – Крайнова е нашият претендент за кмет на Добърско.

Тя е биолог-химик, възпитател с дълготраен стаж и квалификации. Омъжена, с деца и внуци. Има дребен фамилен бизнес в региона на туризма на територията на Добърско. Владее два непознати езика.

Нейната фантазия е Добърско да се трансформира в добър дом за жителите на селото, да е уютно, чисто и подредено. Да върне славата на живите съкровища на Юнеско – Добърските баби, да сътвори дружно с хората неповторим туристически продук, какъвто е и храмът „ Св. Теодор Тирон и св. Теодор Стратилат “.

Цветан Йорданов Рабаджиев е претендентът за кмет на село Долно Драглище.

Той е от хората, които самоуверено отстояват позициите си. Патриот е и смята, че под слънцето има място за всички, само че и животът ни зависи от всички нас.

„ Трябва да се научим да живеем дружно, - споделя той- тъй като историята ни учи, че единството е мощ и ни предизвестява да потопим и да преодолеем разликите си в устрема към общи цели. В решаващите неща – като това какъв път да поеме Долно Драглище и община Разлог - би трябвало единение. Ще реализираме задачите си единствено, в случай че сме дружно. “

Сашо Мицин е претендентът на Политическа партия ГЕРБ за кмет на Елешница, за четвърти мандат

Сашо Мицин е от тези, които доста не приказват. Той работи. Той е от хората, които не предават приятелите си, не предава концепциите си, не предава фамилията си, не предава хората на своята Елешница. Три мандата кмет на село Елешница.

Неговите мандати дефинира като доста сложни, само че плодородни. В програмата си надгражда и има вяра, че дружно ще се реализира извънреден растеж и стандарт на живот в родното му село.

ВСИЧКИ ТЕ СА С НОМЕР 7 – ОБЕДИНЕНИ В ДОБРОТО!

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР