Николай Стефанов от град Габрово е щастливецът, който спечели 3

...
Николай Стефанов от град Габрово е щастливецът, който спечели 3
Коментари Харесай

Николай от Габрово спечели три млн. лева от тотото и после...

Николай Стефанов от град Габрово е щастливецът, който завоюва 3 120 616.80 лв. от играта „ Тото 2 – 6 от 49 “. Късметлията е взел участие в играта с фиш за 3,50 лв., а печелившите цифри бяха изтеглени в 49-ия тираж, който се организира предишния месец на 22 юни. Така той става 92-ият тотомилионер на България, откакто съвсем месец цяла България беше в очакване на появяването му. Чекът му беше връчен довечера от Део в предаването на СПОРТ ТОТО.

Николай е на 57 години, щастливо женен, с две деца. Има 38 години трудов стаж и с усмивка споделя, че завършва кариерата си с облагата на джакпота. Откакто се помни играе тото постоянно и не пропуща тираж. Има си и цифри, с които взе участие в другите игри. Но тъкмо този път решил да ги размени с други и шансът му се усмихва.



„ Имах планувана отмора в чужбина, по тази причина не се обадих да взема облагата си “, изяснява забавянето си новият тотомилионер и пожелава доста здраве, шанс и религия на всички. Разказва още, че първа за облагата схванала брачната половинка му, която не могла да повярва, след това отпътували на отмора, знаейки и спокойни, че към този момент са милионери. Дори преди да замине отишъл в тотопункта да си пусне фишове за тиражите за идващите две седмици. Касиерката го попитала дали не е той милионера, само че той безапелационно дал отговор, че не е. Искал да пристигна и да вземе облагата си, с цел да каже на всички.

Веднага откакто бе извоюван,
джакпотът в играта „ Тото 2 - 6 от 49 “ започва с нови 2 000 000 лв.. За днешния тираж той към този момент е 2 640 000 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР