Николай Шушков: Първата ми задача като кмет ще бъде да

...
Николай Шушков: Първата ми задача като кмет ще бъде да
Коментари Харесай

Николай Шушков: Първата ми задача като кмет ще бъде да насоча общински инвестиции в квалифицирана работна ръка

Николай Шушков: Първата ми задача като кмет ще бъде да насоча общински вложения в квалифицирана работна ръка

Проблемът с неналичието на квалифицирана работна ръка и на положително възнаграждение е фрапантен в Благоевград. Общината би трябвало незабавно да насочи старания в партньорството с бизнеса и учебните заведения за да уголемява обсега на дуалното образование.

Това сподели самостоятелният претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков, който е номер 74 в бюлетината, пред служащите от трудово производителна кооперация (ТПК) " Нов свят. Предприятието е с над 70 годишна история, с обичаи в шивашките услуги и артикули за бита. Сега е профилирано в произвеждане на дамско облекло.

Шушков означи, че ще поддържа контракт за съдействие сред общината и ТПК-ции като представители на обществената стопанска система. Това ще даде спомагателни благоприятни условия за развиване на бизнеса и за уплътняване въз основата, което ще докара до още доходи и надлежно до нарастване на заплатите.

В градивната среща хората дадоха поддържа за програмата на Николай Шушков и желаеха общината да е дейната страна в помощ на тази кооперация по създаване на фотоволтаична система на покрива на постройката и възстановяване на нейната енергийна успеваемост, което има директно отношение и към изискванията на труд.

Шушков пое ангажимент пред тях и за решение на казуса със събирането и извозването на текстилния боклук от производството. „ Ще определим място за специфичните контейнери и ще подкрепим намирането на профилирана рециклираща компания “, сподели още той.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР