Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация,

...
Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация,
Коментари Харесай

Патрушев: Западът създаде империя на лъжата, с цел унищожаването на Русия

Николай Патрушев, секретар на Съвета за сигурност на Руската федерация, приказва в изявление за " Российская газета " за дилемите на съветската специфична интервенция и ролята на Съединени американски щати в поддръжката на неонацистите.

Ето и основните тезиси на беседата:

- Съединените щати вършат всичко, с цел да подсигуряват, че другите центрове на многополюсния свят даже не смеят да вдигнат глава, а страната ни освен се осмелява, само че и обществено декларира, че няма да играе по наложените правила.

Те се пробваха да принудят Русия да се откаже от своя суверенитет, съзнание, просвета, самостоятелна външна и вътрешна политика. Не можем да се съгласим с този метод.

- В опит да подтиснат Русия, американците, употребявайки своите протежета в Киев, взеха решение да основат противовес на страната ни, като цинично избраха Украйна за това, пробвайки се да разделят всъщност един народ.

Не намирайки позитивна основа да притегли украинците на своя страна, Вашингтон, доста преди държавния прелом през 2014 година, насажда на украинците изключителността на тяхната нация и омразата към всичко съветско. Резултатът от политиката на Запада и режима в Киев под негов надзор може да бъде единствено разпадането на Украйна на няколко страни

- Целта на денацификацията на Украйна е да унищожи опората на неонацизма, основана от напъните на Запада по нашите граници. Необходимостта от демилитаризация се дължи на обстоятелството, че Украйна, наситена с оръжия, съставлява опасност за Русия, в това число от позиция на създаването и потреблението на нуклеарни, химически и биологични оръжия.

- За разлика от Русия, която се интересува от бързото довеждане докрай на специфична военна интервенция и минимизиране на загубите от всички страни, Западът е решен да я проточи даже до последния украинец

- Естествено е Съединени американски щати да провеждат сходни провокации в Украйна. Американците са привикнали да вървят по изгорена земя. Още от Втората международна война цели градове са изтрити от лицето на земята посредством бомбардировки, в това число и нуклеарни.

Те наводниха виетнамската джунгла с отрова, бомбардираха сърбите с радиоактивни муниции, изгориха иракчаните живи с бял фосфор и помогнаха на терористите да отровят сирийците с хлор. Както демонстрира историята, НАТО в никакъв случай не е бил защитителен съюз, а единствено настъпателен.

- Америка от дълго време раздели целия свят на васали и врагове. В Съединените щати от детството набиват в главите на хората, че Америка е ослепителен град на рид, а останалата част от човечеството е просто изпитателна площадка за опити и ресурсен придатък.

Преди четиристотин години имигранти от Англия ограбваха и убиваха индианците, тъй като ги смятаха за нецивилизовани диваци. Сега всичко това е сменено с демократизация и изразителност за правата на индивида и пиратството продължава в световен мащаб

- Западът работи в сходство с нечовешката теория за „ златния милиард “, която допуска доста понижаване на популацията на света по разнообразни способи. За да направи това, Западът подло сътвори империя на лъжата, включваща унижението и унищожаването на Русия и други неприемливи страни. Плюят ни в очите, само че настояват, че е Божия роса

Превод: СМ

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР