Николай Пашев, когото мнозина обвиняват за нестабилното емоционално и психическо

...
Николай Пашев, когото мнозина обвиняват за нестабилното емоционално и психическо
Коментари Харесай

Леке и половина! След като съсипа Денис Теофиков, Николай Пашев съсипа и жена си, и детето си

Николай Пашев, който мнозина упрекват за нестабилното прочувствено и психическо положение на Денис Теофиков, което може да е довело до гибелта му, разруши фамилията си. След цели 10 години той изостави жена си с едногодишно дете на ръце.

Ники се е разделил с Венера, от която има бебе. Оставил я е сама да се грижи за детето, като понякога го вижда.

Причината за раздялата е фолк певицата Ванеса Стоянова, която се подвизава с псевдонима Малката. Тя е новата възлюбена в живота на продуцента, който в този момент е прекомерно евентуално да поеме и нейната кариера, която към този момент е безславна.

Припомняме, че Николай Пашев беше продуцент на Денис Теофиков, който почина при странни условия. След гибелта му стана ясно, че Ники е бил неприятен началник. Заробил Денис с един куп контракти, съгласно които може да върви на обществени места единствено след позволение. На всичкото от горната страна водачът на Денис разкри, че продуцентът му е прибирал голяма част от облагите от участията му, а на него му давал смешни пари.

Всичко това разкри още тогава що за стока е Николай Пашев, а в този момент се удостовери. Що за мъж ще остави фамилията си, с цел да се въргаля с чалгаджийка.

31-годишната Ванеса е разведена и има наследник на 8 година Нейната кариера като певица потегля мъчно. Тя още помни по какъв начин преди 15 години Вили Казасян й е споделил в „ Мюзик айдъл “, че гласът й става единствено за озвучаване на детски филмчета.

Инфо: Уикенд

Тагове: Денис Теофиков Николай Пашев Ванеса Стоянова Малката
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР