Николай Недков е съосновател на платформата Wayclix.com, която подпомага потребители

...
Николай Недков е съосновател на платформата Wayclix.com, която подпомага потребители
Коментари Харесай

Wayclix.com e иновативното и лесно решение за бизнес пътувания на всяка компания

Николай Недков е съосновател на платформата Wayclix.com, която подкрепя консуматори да възнамеряват своите персонални и бизнес пътувания по елементарен и наличен метод.

Пред Novini.bg той показа платформата, като посочи преимуществата, от които клиентите могат да се възползват: „ Последните две години бяха цялостни с провокации и инциденти – пандемия, спорове, икономическа рецесия и инфлация. Всички тези фактори демонстрираха на фирмите и корпорациите нуждата от понижаване на разноските и оптимизация на бюджетите. Често активността им е обвързвана и с пътувания из Европа, което, несъмнено, е спомагателен разход както за чиновниците, по този начин и за самите компании. С предлагаме решение на този проблем – точно в заложен бюджет, елементарно и бързо образуване на пътешестване до определена дестинация. Клиентите ни имат опция да възнамеряват командировките си без общоприетото напрежение и съмнения. “



„ Визита във финансовата столица на Европа - Лондон или пътешестване до индустриалния център на остарелия континент Германия е единствено на няколко клика разстояние. Wayclix.com предлага опцията за обмисляне на полет, трансфер и настаняване в хотел, непосредствен до, да вземем за пример, конференцията, даден теоретичен симпозиум или бизнес конгрес в определената от тях дестинация. Услугата е неповторима с това, че може авансово да се залага бюджет за пътуването и спомагателни параметри, свързани с дати, място и времетраене на пътуването, като по-късно този проект може да се резервира и да се вършат промени при нужда. В момента новите консуматори могат да се възползват от пожизнен “Премиум проект ” при регистрация. Регистрираните консуматори могат да резервират, трансформират и зареждат проектите си когато и да е и изцяло гратис. Wayclix.com e новаторското и елементарно решение за всяка компания “, посочи съоснователят й.

„ Знам, че командировките от време на време могат да са сложни, натоварени и да изискват в допълнение обмисляне, само че с нашата платформа организацията се свежда безусловно до няколко минути “, уверен е Николай Недков.

е подобаващ за хора от всички възрасти. Платформата има за цел да подкрепи всички, за които бюджетът и носещата успокоение и убеденост съвършена предварителна подготовка са най-важни.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР