Николай Нанков от ГЕРБ излезе със закачлив пост във Facebook,

...
Николай Нанков от ГЕРБ излезе със закачлив пост във Facebook,
Коментари Харесай

Николай Нанков със закачлив пост към бащата на Кирил Петков

Николай Нанков от ГЕРБ излезе със шеговит пост във Фейсбук, отвеян към бащата на някогашния министър председател. Темата в действителност е много сериозна и касае строителството на Автомагистрала " Струма " през Кресненското дефиле.

Нанков написа:

Бащата на Кирил Петков – Петко, получи доста прекрасен подарък за имения си ден. Най-големият експерт по екологични тематики и в частност – по Креснеското дефиле, получи гласовит пестник от отрасловото министерство.

Бившите подопечни и на другия “велик еколог " – някогашния вицепремиер Борислав Сандов, на процедура ревизираха позицията му. Дотук с тяхната експертиза.

Поздравления за Националния съвет по биологично многообразие към Министерство на околната среда и водите, който е дал " зелена светлина “ на довършването на автомагистрала " Струма “ през Кресненското дефиле по към този момент определеното трасе. Това е най-хубавото решение на екоминистерството от година насам. И най-прекия път за повишение на сигурността на придвижване в този подъл сектор.

Зелените съзнателно стопираха плана с всевъзможни средства – и клевети в общественото пространство, и доноси до Брюксел. Нашият мотив бе, че да - екологията е извънредно значима, само че водещ приоритет е съхраняването на човешкия живот. И с доста труд и полемики с водещи специалисти и експерти достигнахме до допустимо най-хубавото решение.

Все още има късмет строителството на най-тежкия сектор от " Струма “ да стартира бързо. А когато автомагистралата бъде приключена, " зелените “ надали ще вървят на море в Гърция по обходен маршрут в символ на митинг, че няма тунел!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР