Николай Наков, който уби жена си след жесток побой в

...
Николай Наков, който уби жена си след жесток побой в
Коментари Харесай

Николай, убил жена си с подматрачна рамка заради чаша ракия, не призна вина

Николай Наков, който умъртви жена си след нечовечен побой в резултат на скандал, се изправи пред съда за повторно през днешния ден. При разпоредително съвещание стана ясно, че делото ще премине по общия ред, като ще бъдат призовани и разпитани очевидци и движимости лица. За момента, Наков ще остане в ареста с най-тежката мярка " задържане под стража ".

Малко по-рано денем през днешния ден, процесът беше отсрочен, защото един от правосъдните заседатели по делото не се яви в залата. След къс телефонен диалог стана ясно, че той не е получил призовка и това е причина за отсъствието му. Адвокатите на Наков от своя страна желаеха делото да се гледа при закрити врата, поради излагането на характерни персонални данни по време на процеса.

Припомняме, че в края на юли Николай преби до гибел жена си в фамилното жилище в квартал Изгрев. Той я налагал по цялото тяло, разкъсвайки черния й дроб. Николай Наков и половинката му постоянно употребявали алкохол. Скандалите били съвсем всеки ден, а основател е била Мария, която непрекъснато пиела.

На 28 юли вечерта семейство Накови били в жилището си в квартал „ Изгрев “. Те използвали солидно количество алкохол, като съгласно съседи това се случвало съвсем всяка вечер. Между тях се разразил скандал, който прераснал и във физическа свада. Причината - дамата издърпала чашата с ракия от ръката на брачна половинка си и я изпила. Наков почнал да нанася удари с ръце по цялото тяло на жена си в една от стаите на жилището, като побоят траял и в спалнята, където след това е било открито тялото на Мария. Ударите, които мъжът е нанасял на половинката си са били извънредно жестоки. Николай е налагал Мария с летва от подматрачна рамка.

Наков самичък се е обадил на телефон 112. Медиците само установили гибелта на дамата. Впоследствие пристигнали и екипи на полицията, пред които Николай самичък е признал за абсурда и последващия побой. Във вечерта на убийството съседи чули абсурда, само че не реагирали, защото били привикнали със фамилните свади. Според огледа на тялото е станало ясно, че има голям брой контузии, раздран черен дроб и кръвоизливи.

Следващото съвещание е настрочено за края на март.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР